Kaani Beach Hotel

Prisvärt boende i paradiset

boka hotell på MaldivernaDet finns inte mycket att klaga på när det gäller Maldiverna i allmänhet, eller på Kaani Beach Hotel i synnerhet. Detta lilla land i Indiska Oceanen är som en liten bit av paradiset.

Kaani Beach Hotel erbjuder bekvämt boende precis på en av landets mest hänförande stränder. Rummen har utsikt över den vackra lagunen och högst upp på byggnadens takterass finns ett poolområde med vajande palmer, sköna solbäddar och ett mysigt kafé.

De sobert och modernt inredda rummen på Kaani Beach Hotel är alla utrustade med A/C, hårtork, TV, Wi-Fi, minibar och värdeskåp.

Varför betala mer?

hotell MaldivernaDetta budgethotell på Maldiverna organiserar dyklektioner, dykturer, fisketurer, snorkelturer och andra exkursioner, till betydligt lägre priser än lyxresorterna, utan att för den sakens skull rucka på den höga standarden.

På Kaani Beach Hotels bottenplan finns en restaurang som serverar exceptionell mat från allt från det europeiska köket till det kinesiska, indiska och traditionellt maldiviska. Här kan man inta färg- och smakrika rätter, med den oemotståndliga maldiviska solnedgången som sällskap.

Klicka här för att se mer hotell på Maldiverna.