Stingray Beach Inn

Bekväm budget i paradiset

boka hotell på MaldivernaStingray Beach Inn på Maafushi är ett mysigt litet butikshotell för de som reser till Maldiverna och vill slippa de stora all-inclusiveresorterna. Här är atmosfären avslappnad och välkomnande. Personalen är redo att bistå med allt från fisketurer till delfinturer och vattensporter, samt en massa andra spännande utflykter. Även om Stingray Beach Inn inte är någon lyxresort så finns ändå det mesta tillgängligt – och till snällare priser.

Litet och gemytligt

boka hotell på MaldivernaHär finns tio mysiga rum, alla utrustade med luftkonditionering, minibar och fräsch inredning i modern stil. Man får också tillgång till gratis Wi-Fi, Jacuzzi, restaurang, TV, spelrum och rumsservice dygnet runt när man väljer detta hotell som sitt maldiviska semesterboende.

I den stämningsfulla restaurangen serveras såväl traditionell maldivisk mat, som mer internationell. Här serveras också frukost om morgnarna och kaffe och cocktails hela dagarna.

Stingray Beach Inn är perfekt för den som vill njuta av Maldivernas vita stränder, turkosa laguner och vänliga klimat, utan att betala skjortan för onödig lyx.

Klicka här för att se mer hotell på Maldiverna.